Nemcsak megtakarítás

Kedves Követőim!
Úgy gondoltam, hogy a mai naptól megosztom veletek egy-egy ügyfél tárgyalásom történetét, esetleg tudtok azonosulni élethelyzetekkel és fel tudom hívni a figyelmeteket arra, hogy milyen fontos az előre gondoskodás, nemcsak megtakarítás, de élet -egészség és baleset szempontjából.
Mai nap nyugdíjprogram bemutatásával kerestem meg egy 38 éves ügyfelet.
Ügyfelem egy  nagy cég egyik tulajdonosa.
Nagyon tájékozott, de mégsem hallott erről a lehetőségről, hogy amennyiben valaki hajlandó a nyugdíjas éveire félretenni, úgy az állam 20% adókedvezményt biztosít a részére, ami egy biztos 20% -os hozamnak felel meg, plusz a biztosító is ilyen időtávon hozamot tud biztosítani, bónusszal jutalmazza az ügyfelet és a kamatos kamatról sem feledkezzünk meg.
Illetve, hogy ez örökölhető, nem tud elveszni. 65 éves korban jár le, akkor is, ha későbbiekben 68 vagy 70 lesz a nyugdíjkorhatár.
Ügyfelemnek van két kislánya, felesége, üzlettársa , és 2 testvére.
A 20% adókedvezményt a nyugdíjbiztosításhoz, a személyi jövedelemadóból lehet igénybe venni, így rátértem arra a kérdésre, hogy a két kislány után ki veszi igénybe az adókedvezményt? A válasz a feleségem volt.
A következő mondata az ügyfélnek az volt, hogy felhívja a feleségét, mert Ő szokott az ilyen lehetőséggel foglalkozni, hogy mit szól hozzá.
A feleség közölte a telefonba, hogy nem halott róla Ő sem.
Kicsit eltájoltam magam a kalkulációk készítésekor, mert havi 10 és 55 ezer forint között lehet takarékoskodni ebben a programban és én nem vittem csak havi 25.000.-Ft ig, de kiszámoltuk, 55000.- befizetéssel, ami a maximum összeg ( évi 650.000.-Ft) és ehhez jár az évi maximum 130.000.-Ft., 75 millió forint az amire jogosult lesz.
Nyílván őt a legmagasabb összeg érdekli a saját illetve a felesége részére is, amivel 65 éves korukra 75-75.000.000.- millió forintot tudnak összegyűjteni egyenként, amiből 12-12.000.000.-forint az adókedvezmény.
Majd szóba jöttek az egészségbiztosítás, azon belül is a haláleset és a baleseti halál, ahol közölte, hogy tisztában van ezek jelentőségével, mert neki egy napon 3 barátja halt meg , és a 2 testvére is   daganatos betegségben szenved.
Átbeszéltük azt is, hogy egy rosszindulatú daganatból, ha meg is tud gyógyulni valaki ,az is 10-15 millió forint , ( a kezelések, gyógyszerek, jövedelemkiesés).
Ezeket Ő már sajnos átélte, a 2 testvére által megerősítette ezen összegeket.
Cégünknek erre is van megoldása a critikus 32 betegség biztosításunk keretein belül.
Haláleseti biztosítások esetén az éves jövedelem 10 szeresével kell számolni, kieső jövedelemként. Ő már rendelkezik ilyen biztosítással, de megbeszéltük, hogy arra is van lehetőség, mivel ők ketten vannak a cégüknél van egy társa is, így az hasznos lehet számukra, ha kötnek egy cégvezetői biztosítást mindkettőjük részére, ahol egy esetleges haláleset esetén , egymást jelölik meg kedvezményezettként, így nem kell a saját vagyonukból a másik tulajdoni részt kivásárolni ezt megoldhatják a biztosítási összegből is. Tulajdonképpen kis díjon megvásárolják a biztonságukat, mert ez a díj elenyésző egy ilyen cég 50% kivásárlásának az összegéhez képest.
Bízom benne, hogy történeteim érdekesek lesznek számotokra , mert ezeket az élet írta.
Akiben felmerül annak a lehetősége, hogy szeretne személyes kalkulációt kérni, valamelyik élethelyzetre,-élet- baleset- egészség- gyermek biztosításokra nyugodtan kérjen semmilyen kötelezettséggel nem járó személyre szabott ajánlatot, az oldalamon keresztül születési dátum megadásával.