Nyugdíjmegtakarítást indított, havi 15.000.-Ft összeggel.

Ügyfelem 43 éves nő, férjezett, 2 fiú gyermek édesanyja.


Nyugdíjmegtakarítást indított, havi 15.000.-Ft összeggel.  
Ő keresett meg, , hogy halotta  mennyire nem lesz nyugdíja ennek a korosztálynak és mivel neki szerencsére van munkahelye , úgy gondolta, hogy  a gyermekek nagykorúvá válása után , saját magáról is el kell kezdenie gondoskodnia. 


Kérte a segítségemet, hogy milyen összeget kellene havi szinten  félretennie ahhoz, hogy elegendő összeg álljon rendelkezésére  nyugdíjas éveire.


Szakértők  javaslata szerint, 25-30 millió forintra van szükség minimum, ahhoz hogy egy átlagos nyugdíj összeggel rendelkezzünk.
Ügyfelem esetében havi 30.000.-Ft befizetéssel lehetne erre az összegre számítani, sajnos ezt az összeget Ő egyelőre nem tudta vállalni,.


Egy  kisebb havi díjjal indítottuk el a megtakarítását, amely időközben bármikor növelhető, viszont addig is biztonsággal tudja fizetni a havi összegeket, mert úgye ez egy hosszú távú megtakarítás.
.Az ügyfél 65 éves korában jár le, abban az esetben is, ha addig esetleg magasabb lesz a nyugdíjkorhatár.


A havi 15.000.-Ft befizetéssel 43 éves ügyfelem 12.548.000.-Ft-ot tud félretenni, amelyből az állami támogatás 2.240.000.-Ft.


Javasolt megtakarítás, amit saját magunknak teszünk félre, illetve fizetünk az mindenkinek a jövedelméhez mérten kell megállapítani, vagyis amennyit havi szinten keres annak a 10% -át minimum félre kell tenni saját magunknak , hogy biztonságban tudhassuk a jövőnket.
Bízom benne,  lesz olyan kedves olvasó, aki azonosulni tud ügyfelem gondolkodásával és ügyfelemhez hasonlóan elgondolkodik ennek a lehetőségnek a fonsosságán.


Személyre szabott ajánlat kérése esetén, keressen bizalommal. Tel: 70-679-6240